Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információsza-badság törvényt! Olcsón, jól, egyszerűen!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.

Megvizsgálta az Állami Számvevőszék a 2018-as központi költségvetésről szóló törvényjavaslatot, amelyen belül az önkormányzatok támogatásai fejezet előirányzatait alátámasztottnak találta és úgy ítélte meg, hogy teljesítésük során kockázat nem merül fel.
A vidék felemeléséről tartott vitát az Országgyűlés május legvégén. Noha Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint "érdemi javulás" történt az utóbbi időben, az MSZP úgy látja: a vidék elveszett, a leszakadás mindennapos, a szegények pedig még szegényebbek lettek. Az LMP oktatáspolitikával, a Jobbik pedig turizmussal javítana a helyzeten.

Tovább az aktuális számhoz
Korábbi lapszámaink


Az Állami Számvevőszék – a stratégiájában megfogalmazott hasznosulás célkitűzéssel összhangban – utóellenőrzés keretében ellenőrzi, hogy az ellenőrzött szervezet megvalósította-e a korábbi ellenőrzés által feltárt hibák, hiányosságok és szabálytalanságok megszüntetése céljából készített intézkedési tervében foglaltakat.
Nem érzi magát felelősnek Kistelek polgármestere az üres ipari parkért. A kisváros vezetője szerint az önkormányzat teljesítette a maga feladatát, a többi a vállalkozók dolga. A megyei iparkamara véleményére senki nem volt kíváncsi.
Az Állami Számvevőszék a 2017. I. félévi ellenőrzési tervében foglaltak alapján Záhony Város Önkormányzatánál folytatja az önkormányzatok belső kontrollrendszere kialakításának és működtetésének utóellenőrzését.
Idén egyelőre nem tudta folyósítani a szerződésben vállalt összeg folyósítását a pécsi önkormányzat a Pécsi Íróprogram számára. Ahhoz, hogy ne kelljen felfüggeszteni az írók fogadását, két korábbi vendégíró sietett a szervezők segítségére némi adománnyal, értesítette sajtóközleményében az Íróprogram a Szabad Pécset.


Következő