Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információsza-badság törvényt! Olcsón, jól, egyszerűen!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.

A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) felhívására kétórás munkabeszüntetés volt sok polgármesteri hivatalban július közepén. Ezt követően felgyorsultak a tárgyalások az önkormányzati és dolgozói érdekképviseletek valamit a kormány között.
Módosítanának a közigazgatási bírói álláshelyekre való jelentkezés menetén – közölte július végén az Igazságügyi Minisztérium (IM). A tervezet kritikusai szerint a változtatás a minisztériumokban és más állami hivatalokban ülő, Fideszhez lojális pályázóknak kedvez.

Tovább az aktuális számhoz
Korábbi lapszámaink


Információs pavilon nyílt Szombathely Európa Kulturális Fővárosa pályázatának népszerűsítésére kedden a vasi megyeszékhely főterén. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere az október közepéig nyitva tartó pavilon megnyitásakor hangsúlyozta: ahhoz, hogy decemberben a legjobb pályázatot adhassák be, szükség van a helyiek támogatására, ötleteire, véleményük megismerésére.
Rendszeresen ellopta a beszedett parkolási díjak egy részét az a férfi, akit szerdán kapcsoltak le Kocsis Máté józsefvárosi polgármester feljelentése alapján.
A falu lakói nem törődnek bele abba, hogy a színész a saját birtokán folyó munkálatokkal és terveivel ellehetetleníti a helyi horgásztó működését, így folyamatosan háború van Diósjenőn.
A településen számos civil kezdeményezés alakult az elmúlt négy évben. Az önkormányzat és a civil szervezetek közös munkával kezdtek el dolgozni azon, hogy a közösséget erősítsék és az értékeket megőrizzék az utókor számára.


Következő