Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információsza-badság törvényt! Olcsón, jól, egyszerűen!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.

Március végéig az összes, 2014 és 2020 közötti uniós forrásra kiírták a pályázatokat – jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Míg az LMP szerint a Fidesz azért próbálja elkölteni a pénzt, mert nem biztos abban, hogy 2018 után is kormányon marad, az MSZP úgy látja: űrprogramra és zenélő utakra szeretnék elszórni a forrásokat.

Szeged után Salgótarjánnak is sokmilliárdos támogatást ígért a miniszterelnök a Modern Városok program keretében.

Tovább az aktuális számhoz
Korábbi lapszámaink


Egyre nagyobb teret nyer az a felismerés, hogy a kultúra a gazdasági növekedés katalizátora - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) kulturális kapcsolatokért és fejlesztésekért felelős helyettes államtitkára a Pécsett csütörtökön megrendezendő Európa Kulturális Fővárosa (EKF) 2023 pályázati szeminárium szerdai előestéjén.
A minőségi helyi termékek piacra jutását segítendő bevezette a Hetedhét Cekkeres védjegyet hat homokhátsági község - közölte Sánta Gizella (független) ruzsai polgármester csütörtökön az MTI-vel.
Az LMP közérdekű adatigényléssel kikéri a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) valamennyi pályázati anyagát, mivel az ellenzéki párt szerint az eddig nyilvánossá vált információk komolyan felvetik a korrupció gyanúját.
A bíróság csütörtökön helybenhagyta azt az elsőfokú ítéletet, melyben bűnösnek mondták ki Toroczkai Lászlót, a Jobbik alelnökét, Ásotthalom jelenlegi polgármesterét kétrendbeli kényszerítés bűntettének kísérletében és 400 ezer forint pénzbüntetésre ítélték a Nemzetközi Valutaalap (IMF) magyarországi irodájánál történtek miatt - közölte a Fővárosi Törvényszék az MTI-vel.


Következő