Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információsza-badság törvényt! Olcsón, jól, egyszerűen!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.
2016. október

Míg a kormány szerint éppen egy pozitív szociálpolitikai fordulatnak lehetünk tanúi, a Tárki Társadalmi riport 2016 című tanulmánykötete kifejezetten borús képet fest a hazai jövedelmi viszonyokról. Kiderült például, hogy az anyagi deprivációban élők aránya már csak Romániában és Bulgáriában magasabb, mint itthon.

Azonnali hatállyal lemondásra szólította le Palkovics László oktatási államtitkárt a Tanítanék mozgalom, és elkészítette a felmondólevelet is számára. Palkovics szerint nem ultimátumokkal, hanem munkával lehet jobbá tenni a magyar oktatás ügyét.

A kormány által megvalósított fejlesztéseknek köszönhetően hat év alatt mintegy tízezerrel nőtt az óvodai férőhelyek száma - közölte Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára. További százmilliárd forintot különítettek el erre a fejlesztési időszakra a bölcsődék és óvodák kapacitásának bővítésére, új intézmények létesítésére. A szociális ágazathoz tartozó bölcsődei dolgozók azonban egyáltalán nem elégedettek a bérezésükkel.

Bár mind a főváros vezetése, mind a kormány tisztában van azzal, hogy a 3-as metró felújítását nem lehet tovább húzni, hiszen egyre gyakrabban az is felvetődik, hogy életveszélyes ezen a vonalon az utazás, egyelőre mégis kevés konstruktivitás tapasztalható, annál több az egymásra mutogatás.

Noha Tarlós István főpolgármester ezt határozottan cáfolja, az ellenzék szerint a római-parti mobilgát egy lakóparképítési ingatlanspekuláció része. A Demokratikus Koalíció (DK) egyenesen úgy fogalmazott: "mindenki tudja, hogy Garancsi István, Orbán Viktor kötélbarátja" lakóparkot szeretne építeni a területen.

Noha az ellenzék kezdeményezésére a referendumhoz szükséges aláírások már összegyűltek, mégsem kell megtartani a gumihulladék-feldolgozóról szóló népszavazást Kaposváron, mert a beruházó végül elállt az építkezéstől.

Hiába telnek a hónapok, továbbra is állandó a konfliktus a Zsolnay Porcelánmanufaktúra körül. A többségi tulajdonos és a pécsi önkormányzat most épp a névhasználaton kapott össze. A vállalat szerint a település „a Zsolnay-márkanevet bitorolva porcelángyártásba” akar kezdeni.

November elsejétől elkezdődött a hajléktalanok téli ellátása, a rászorulók számára a krízisidőszak végéig, jövő tavaszig az eddiginél mintegy ezerötszázzal több férőhely áll rendelkezésre országszerte.

A Szupergyors internet program 2018 végéig szinte minden településen jelen lesz, mintegy 150 milliárd forintos ráfordítással, amelyet uniós források, a távközlési szolgáltatók és a kormány biztosít - mondta a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos.

Egy hazai felmérés szerint napjainkban az internetezők kétharmada (67 százalék) megtalálható valamilyen közösségi oldalon. Sőt, minden harmadik felhasználó (29 százalék) közéleti szereplők és politikusok tevékenységét is nyomon követi ezeken a csatornákon.

  Következő