Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információszabadság törvényt!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.
2017. december

Mivel a közszférában dolgozók tíz éve nem kaptak fizetésemelést, ezért januárban kétnapos sztrájkra készülnek – jelentette be honlapján a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ). A Jobbik és az LMP is támogatja a munkabeszüntetést.

A hazai gazdaság nagyon függ az uniós forrásoktól, ezért ezek gyors lehívása és elköltése nem siker, hanem katasztrófa a gazdaság számára - jelentette ki az egyik ellenzéki szónok az uniós források felhasználásáról szóló vitanapon.

Dunaújvárosban a vidámpark, Szombathelyen egy fedett uszoda, Győrben a Nemzeti Színház, Hódmezővásárhelyen pedig egy gimnázium fejújítását jelentette be decemberben a kormány Modern Városok program keretében. Az MSZP szerint csak azt ígérték meg a helyieknek, ami uniós forrásokból egyébként is jár nekik.

Helyi kezdeményezések támogatására több mint 41 milliárd forintot különített el a Miniszterelnökség az úgynevezett Leader akciócsoportokon keresztül - közölte az agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkárság. Az önkormányzatok egyebek mellett turisztikai építményekre, eszközbeszerzésre és közösségi terek kialakítására pályázhatnak.

Az Állami Számvevőszék mindent rendben talált a fővárosi forrásmegosztás pénzügyeivel kapcsolatban. Ezzel szemben tartalmilag és politikailag annál több bírálat éri rendszert a kerületek részéről.

Megszavazta a pécsi közgyűlés a kormány és a város megállapodását, amelynek értelmében idén és jövőre összesen több mint 9,5 milliárd forintos visszatérítendő támogatást kap a 7,5 milliárdos költségvetési hiánnyal küzdő önkormányzat.

Az öt évvel ezelőttihez képest a hazai közintézmények integritás-kockázatai trendszerűen csökkentek, rendszerszinten javult a korrupciós veszélyeztetettséggel szembeni ellenállás a magyar közszférában - állapította meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a nemrég nyilvánosságra hozott kutatásában.

A hazai forduló győzteseként Iszkaszentgyörgy képviseli majd hazánkat az Európai Falumegújítási Díj 2018 pályázaton – jelentette be a Belügyminisztérium (BM). A pályázat célja azoknak a településeknek a felkutatása, amelyek kimagasló színvonalon végzik falufejlesztési munkájukat.

Megjelent a Zártkerti program pályázati felhívása, az önkormányzatok két milliárd forintra pályázhatnak - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára.

Levélben kereste meg kollégáit Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnöke. Mint írta, az illegális bevándorlás miatt kell egyeztetniük a településekre leselkedő veszélyekről. Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere szerint Szita egy „ócska, hazug és uszító” levelet írt a városvezetőknek.

  Következő