Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információszabadság törvényt!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.
Telekocsival a Bánkitó Fesztiválra

A környezettudatosság elkötelezettjeként a Bánkitó Fesztivál telekocsi szolgáltatással, és annak fejlesztésével támogatja a széndioxid-kibocsátás csökkentését. A telekocsi online stoppolás, ingyenes közvetítő, ahol az utazni kívánó autósok felajánlják szabad helyeiket, azaz útitársat találnak költségeik csökkentése, vagy egy jó hangulatú közös utazás érdekében. A fesztiválozók erre kifejezetten fogékonyak, ráadásul közösségi közlekedéssel a 3 óra alatt megtett 60 kilométeres Budapest Bánk távolság is a telekocsi használatára buzdít.


Az Oszkár telekocsi 2007. novemberében indult, látogatottsága az utóbbi egy évben a duplájára nőtt. Alapítói Gyürüs Máté és Prácser Attila egyetemi éveik alatt saját és barátaik hazajutási nehézségeit próbálták ezen keresztül megoldani. Kezdeményezésük sikeres, igény van rá, amit az is bizonyít, hogy a www.oszkar.com honlapon keresztül a napi megvalósult utak száma az elmúlt egy év alatt megháromszorozódott. Jelenleg több mint 16000 tagja van a rendszernek és naponta 100-as nagyságrendben valósulnak meg az oldalon szerveződött telekocsis utak.

Telekocsi mindennap?

A városi övezetek közutain megtett kilométerek száma 1995 és 2030 között 40%-kal fog megnövekedni –jósolta Margot Wallström, az Európai Unió környezetvédelmi biztosa „A nagyvárosi utcák visszahódítása az emberek számára” című kiadványban. A megnövekedett járműforgalom rossz levegőminőséget, elviselhetetlen zajszinteket és a szomszédság, a helyi közösség érzetének gyengülését jelenti. Mindeközben aránytalan, hogy az átlagos távolság, amit egy autós naponta megtesz, kevesebb 20 kilométernél. A BKV sztrájkok idején a BKV pótló kezdeményezés jó alkalom volt arra, hogy megmutassa Budapest, mennyire képes segíteni önmagán. Az, hogy ez sikerül-e, hozzáállás, motiváció és szervezés kérdése.

http://tekerjatora.hu/hu/utazas/telekocsi
http://www.oszkar.com/telekocsi.php
http://levego.hu/tevekenysegeink/kozlekedes/szemelyszallitas