Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információszabadság törvényt!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.
A DK szerint felére csökkentik a közfoglalkoztatottak számát

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint csak feleannyian vehetnek részt a közmunkaprogramokban, mint amennyivel az önkormányzatok számoltak - erről Gy. Németh Erzsébet, a párt elnökségi tagja, fővárosi önkormányzati képviselő beszélt szombaton Budapesten.


Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatóján azt mondta, pénteken a postaládájukba "befújt a szél egy levelet", amely szerint a munkaügyi központ és a Belügyminisztérium arról tájékoztatja a polgármestereket, hogy augusztus 31-ig lehet csak közmunkaprogramra jelentkezni az önkormányzatoknak, és az eddig leadott programra jelentkezők számát a felére mérsékeli a kormány.

Gy. Németh Erzsébet hozzátette: eddig az önkormányzatoknak a közmunkások bérét és a rárakodó terheket 80 százalékban finanszírozta az állam, most ezt 70 százalékra veszik vissza.
Az önkormányzatok közvetlen anyag- és munkaköltségei megnőnek, ugyanis a kormányzat az 50 százalékos térítést 10 százalékra csökkenti - mondta.

A politikus kijelentette: a DK embertelennek tartja az intézkedést, ami miatt kevesebb ember tud majd közmunkát vállalni, és akik kiszorulnak a programból, azok nem kapnak majd segélyt. Az ellenzéki párt szerint "megengedhetetlen", hogy a közmunkára hivatkozva megszüntetik a segélyeket, de ennek ellenére a felére csökkentik a közmunkások számát.

MTI