Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információsza-badság törvényt! Olcsón, jól, egyszerűen!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.
Pénzügyi utóellenőrzés Encsen

Az Állami Számvevőszék 2017. első félévi ellenőrzési terve és a jóváhagyott ellenőrzési program alapján megkezdett utóellenőrzés a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Encsi Önkormányzatnál tovább folytatódik. Az Önkormányzat által beküldött dokumentumok alapján a számvevői munkaanyag készítése elkezdődött.


Az ÁSZ stratégiai célja, hogy szerepet vállal a korrupció és a csalás elleni küzdelemben. A cél megvalósításának egyik fontos eszköze az utóellenőrzések rendszere, amely hozzájárul a közpénzügyek rendezettségének javulásához. E cél elérésére törekedve a számvevők a 2017. július 31-én indult utóellenőrzésben megkezdték az ellenőrzés lefolytatását, valamint ennek alapján a számvevői munkaanyag készítését.

A számvevők a jóváhagyott ütemtervnek megfelelően elvégezték az Önkormányzat adatszolgáltatásának feldolgozását, adatleltárt készítettek, az eddigiekben beérkezett dokumentumok alapján a számvevők megkezdték a megállapításaik számvevői munkaanyagokban történő rögzítését. A számvevői munkaanyagokban arra adnak választ, hogy az intézkedési tervben meghatározott feladatokat az ellenőrzött szervezet végrehajtotta-e.

ÁSZ