Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információsza-badság törvényt! Olcsón, jól, egyszerűen!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.
Kiállítást ajándékozott Zenta városának a Budavári Önkormányzat

A Zentai Városi Múzeumban Zentai csata és a magyarországi visszafoglaló háborúk címmel nyílt emlékkiállítás, amelyet a Budavári Önkormányzat ajándékozott testvérvárosának azzal a céllal, hogy a 320 évvel ezelőtti zentai csata nemzeti és világtörténelmi jelentőségét bemutassák és állandó tárlatot hozzanak létre a városháza toronyszobájában.


Zentán ünnepségsorozattal emlékeznek a zentai csata 320. évfordulójára, a tárlat megnyitója is a programok részét képezi - olvasható a Budavári Önkormányzat MTI-hez eljuttatott közleményében.

A kiállítást Nagy Gábor Tamás, az I. kerület polgármestere nyitotta meg és adta át Zenta városának.

A bemutató szakmai anyagát a Hadtörténeti Intézet és Múzeum állította össze, kurátora Polgár Balázs volt. A kiállítással elsősorban a zentai iskolásoknak, illetve a Zentára érkező csoportoknak szeretnék bemutatni a történelmi eseményeket. A tárlat rendezői bíznak benne, hogy a kiállítás a község turizmusának és a régió oktatásának is fontos elemévé válik majd.

A Budavári Önkormányzat és Zenta városa 11 éve ápol testvérvárosi kapcsolatot.

A bemutató létrejöttét a Bethlen Gábor Alap, a Hadtörténeti Intézet és Múzeum, Magyarország Szabadkai Főkonzulátusa és a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága támogatta.

MTI