Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információsza-badság törvényt! Olcsón, jól, egyszerűen!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.
Optima: nem építenek lakásokat a Váci úton az MNB-alapítványok

Lakások és 90 méteres magasház építése sem szerepel a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által létrehozott Pallas Athéné Alapítványok vagyonát kezelő Optima Befektetési Zrt. Váci útra tervezett üzleti negyed beruházásában - közölte az Optima kedden az MTI-vel.


Mint írták, ezzel kapcsolatban téves információk jelentek meg kedden több hírportálon.
A projekt a fővárosi és az önkormányzati szabályozási környezetnek megfelelően előkészítési folyamatban van - olvasható a közleményben.

A 24.hu hírportál kedden azt írta: sínen van a jegybanki alapítványok Váci úti ingatlanüzlete, Budapest egyik legnagyobb ingatlanberuházása. A portál szerint a XIII. kerületi önkormányzat a Matolcsy-alapítványok bevásárlása után rögvest módosította az építési szabályzatát, mégpedig úgy, hogy lakások is épülhessenek a volt Csavargyár helyén.

A kormány gyorsítandó az ügymenetet a tervezett ingatlanfejlesztést nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánította a múlt héten. Most a fővároson a sor, ha jóváhagyja, akkor 90 méteres magasház is lesz a Váci út 160-168. szám alatti területen - írta a 24.hu.

Az Optima Zrt. tavaly szeptemberben jelentette be, hogy megvásárolta a Váci út 160-168. szám alatt található, három telekből álló területet, 55,2 millió euróért (17,1 milliárd forintért). Az akkori tájékoztatásuk szerint a mintegy 7 és fél hektáros telken több mint 200 ezer négyzetméteren iroda, kereskedelmi terület, valamint lakások építhetők.

MTI