Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információsza-badság törvényt! Olcsón, jól, egyszerűen!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.
Támogatás helyi múzeumoknak és közművelődési intézményeknek

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) pályázatot hirdet minősített közművelődési intézmény címre és közművelődési minőségdíjra. Míg az önkormányzatok összesen 506 millió forintra pályázhatnak az általuk fenntartott muzeális intézmények szakmai fejlesztésére.


A pályázat célja a közművelődési tevékenységet végző intézmények minőségorientált működésre ösztönzése és a közművelődési minőségfejlesztés területén elért eredményeik elismerése.

A benyújtási határidő mindkét felhívás esetében 2018. szeptember 15-e. A sikeresen pályázó intézmények a címeket és a díjat 2019-ben, a magyar kultúra napja alkalmából vehetik át.

A kulturális alapellátás kiterjesztése, a kulturális közszolgáltatások területi egyenlőtlenségeinek felszámolása érdekében a közművelődés meghatározza a intézmények működtetésének és a közszolgáltatások megszervezésének szakmai és személyi követelményrendszerét, így ösztönözve az értékközvetítést, valamint az emberek attitűd- és kompetenciafejlődésének szolgálatát.

A közművelődés minőségbiztosítási rendszere megkívánja a szervezetektől a hatékony feladatellátás mellett azt is, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjék a tevékenységekben részt vevők igényeit, mérjék az intézményhasználók elégedettségét - ismertetik a közleményben.

E célokat szolgálják a most kiírt pályázatok is. A minősített közművelődési intézmény cím a kiemelkedő teljesítményt nyújtó közművelődési intézményeknek adományozható. Közművelődési minőségdíjra pedig azok a szervezetek pályázhatnak, amelyek korábban már elnyerték a minősített közművelődési intézmény címet.

A pályázat részletes feltételei a következő címen tekinthetők meg: http://www.kormany.hu/hu/dok?source=2&type=206#!DocumentBrowse

Félmilliárd forint múzeumszakmai pályázatokra

Idén is összesen 506 millió forintra pályázhatnak önkormányzatok az általuk fenntartott muzeális intézmények szakmai fejlesztésére az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) pályázatain.

A támogatás a kulturális alapellátás kiterjesztése érdekében új állandó kiállítások előkészítésére, létrehozására, meglévő állandó kiállítások felújítására vagy korszerűsítésére, infrastrukturális fejlesztésekre, valamint modellértékű jó gyakorlatok kialakítását és terjesztését célzó, a kulturális javakhoz való korszerű hozzáférést és a látogatói igények kiszolgálását biztosító, online szolgáltatásokat nyújtó honlapok létrehozására vagy meglévő honlap átalakítására, fejlesztésére igényelhető.

A pályázatokat május 9-ig lehet elektronikus úton benyújtani a Magyar Államkincstár által üzemeltetett elektronikus rendszeren keresztül.

A pályázati kiírások a http://www.kormany.hu/hu/dok?source=2&type=206#!DocumentBrowse linkeken érhetők el.

Munkatársunktól/MTI