Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információsza-badság törvényt! Olcsón, jól, egyszerűen!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.
Napi események

Sikeres a hódmezővásárhelyi önkormányzat által meghirdetett Minőségi Otthoncsere Program, az érintett családok csaknem fele már érdeklődött arról, miként költözhet panelépületből családi házba - közölte Hegedűs Zoltán (Fidesz-KDNP) alpolgármester szerdán az alföldi városban.
2018-02-21 19:00

Az LMP kormányon 300 milliárd forintot biztosítana a közszféra bérválságának felszámolására - mondta a párt miniszterelnök-jelöltje szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.
2018-02-21 18:59

Az utóbbi két ciklus kormányzati intézkedéseit bírálták ellenzéki képviselők az önkormányzatiságról és a háziorvosi ellátásról szóló szerdai országgyűlési vitanapon.
2018-02-21 18:58

Soha nem volt ilyen nagy és összehangolt egészségügyi fejlesztés Budapesten és térségében, ennek részeként újul meg a dunakeszi szakrendelő kétmilliárd forintból - mondta el az intézményben tartott szerdai sajtótájékoztatón az emberi erőforrások minisztere.
2018-02-21 18:57

Kedden tárgyalt a margitszigeti teniszcsarnokról Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter Tarlós István főpolgármesterrel (Fidesz-KDNP), és megállapodtak abban, hogy a létesítmény megvalósítására csak a fővárosi önkormányzattal egyeztetve, Budapest egyetértésével kerülhet sor - derül ki a Kormányzati Tájékoztatási Központnak (KTK) és a Főpolgármesteri Hivatalnak az MTI-hez szerdán egymástól függetlenül eljuttatott közleményéből.
2018-02-21 18:56

Az ügyészség csak Czeglédy Csaba egyéni országgyűlési képviselő-jelöltségének jogerős nyilvántartásba vételét követően dönthet a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő politikus ügyében - közölte Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI érdeklődésére.
2018-02-21 18:56

Villámcsődülettel hívta fel szerda délután a kolozsvári többnyelvűségért harcoló Musai-Muszáj kezdeményezőcsoport arra, hogy egy évvel a jogerős bírósági ítélet után még mindig csak négy többnyelvű helységnévtábla került ki Kolozsvár bejárataihoz a szükséges 16-ból.
2018-02-21 18:55

Több mint kétmilliárd forintból elektronikaihulladék-hasznosító üzem épül Tiszapüspökiben, a már elkezdődött és a tervek szerint legkésőbb jövő évben megvalósuló beruházás mintegy félszáz új munkahelyet teremt - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei település független polgármestere az MTI-vel.
2018-02-21 14:01

Az Országgyűlés várhatóan ma tartja utolsó ülésnapját az április parlamenti választások előtt. A képviselők a háziorvosi ellátásról és az önkormányzatiság jövőjéről tartanak politikai vitát az ellenzék kezdeményezésére.
2018-02-21 14:00

Ősszel megkezdődhetnek a próbavágások a Hunent Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. mintegy 12,6 milliárd forintos beruházással épülő új víziszárnyas-vágóhídján - közölte Kiss István, a zrt. igazgatósági elnöke a Bács-Kiskun megyei Mélykúton kedden.
2018-02-21 13:59

Előző Következő